Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Företagstextil Gardinateljé

Privat och offentlig miljö

Gardinkurser

Kurserna hålls av mig, Eva Lundin. Med 29 års erfarenhet i branschen och diplomerad gardinmakare i Sverige. Samt även utbildad i avancerad gardinsömnad i England, vill jag nu sprida min kunskap vidare.


Genom åren har jag haft gardinkurser i avancerad gardinsömnad. Dessa har varit i egen regi i vår ateljé men också i samarbete med Trapiche & co. Jag har även haft kurs i samarbete med Göteborgs tapetserarmästarförening. Denna kurs ägde rum hos Ninnis Tapetserarverkstad.

De flesta av mina kursdeltagare har varit egna företagare, tapetserare, som har känt att de vill utveckla sig mer inom gardinsömnad. Även Kungliga husgerådskammaren har skickat kursdeltagare till mig. Detta känns naturligtvis väldigt hedrande.

Sommaren 2018 inledde jag ett samarbete med Leksands Folkhögskola och jag hade då min första gardinkurs där. Samarbetet fungerade väldigt bra och under sommaren 2019 höll jag även en till kurs där.

Då det har varit stor efterfrågan efter kurser så har jag nu anordnat detta med privata kurstillfällen i vår ateljé. Se datum nedan.

Sommarkurs i Leksand 2021:

På grund av rådande pandemi är sommarkursen i Leksand inställd.


Privata kurser för 2021:

18 + 19/9 hålls kurs i grundläggande gardinsömnad. 4 platser finns kvar!

Vi syr avancerad gardinsömnad (filtfodrad, handsydd gardinlängd med franskaveck samt hissgardin) så det krävs bra förkunskaper och god sömnadskunskap. Beroende på intresse så kan innehållet kompletteras med grundläggande gardinsömnad. Minst 2/ max 4 deltagare per datum.

Alla kurserna är under 2 dagar, 9-16.30 i vår ateljè där material, kaffe och frukt ingår. Egen symaskin medtages.

Kostnad för 2 dagar inklusive moms är 3900kr/person.

För mer information är du varmt välkommen att kontakta oss!

Vi hoppas att vi ses! 

I bildspelet nedan visas några bilder ifrån mina kurser.

Adress

Örby Slottsväg, 33

125 71,  Älvsjö

Kontakta oss

070-310 96 62
076-020 07 89
[email protected]

Öppettider

Tis-Tors: 9.00–17.00

Övrig tid enligt tidsbokning