Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

Företagstextil Gardinateljé

Privat och offentlig miljö

Butiken

Välkommen till vår butik på Örby Slottsväg 40. Här får du all den hjälp du behöver med din textila inredning. Vi erbjuder även gardinstänger, mattor, solskydd, hembesök, konsultation och sömnadskurser. 

Vi finns även på Örby Slottsväg 33. Där är ingen butik, endast produktion. 

I butiken hittar du även vår försäljning av kuddfodral, kaffefilter(100% linnetyg), glasögonfodral, necessärer, barnmössor, färdigsydda gardinkappor och tyger på metervara. Alla våra varor sys av oss i vår ateljé.

Öppettider

Måndag - torsdag: 16.00-18.00


Övrig tid enligt överenskommelse.


Just nu 20% - 50% på alla våra kuddfodral! 

Nedan ser du vårt breda och unika utbud. Vi har ingen massproduktion, så några fodral finns endast i ett exemplar. Självklart kan vi sy upp fler om så önskas, till ordinarie pris. 

En del fodral är dock sydda av tyger som utgått och finns därför ej till beställning. Så passa på att fynda nu! Vi skickar gärna dina varor om så önskas. 

Fri frakt vid köp för minst 450 kronor. Vi visar bara ett fodral även om det finns fler av samma. Så fråga gärna om du önskar fler eller annan storlek! Obs. Innerkuddar ingår ej.


Klicka på bilderna för större format och pris.


Nedan ser du ett axplock av vår försäljning. Kom gärna​ ​in i butike​n för att se mer. Det går också bra att göra en beställning så skickar vi dina varor till dig mot en fraktkostnad.

Det går också bra att göra en beställning via mail, telefon, Instagram eller Facebook. Under fliken "Köpvillkor" finner du all nödvändig information inför ditt köp. Vi ber dig att noggrant läsa igenom dessa innan du gör en beställning. 

Önskas färgprov så skickar vi det mot en expeditionsavgift på 15 kronor. Denna summa avdrages vid eventuellt köp.

Mot en extra kostnad erbjuder vi även montering. Kontakta oss för offert.